2 Ekim 2013 Çarşamba

En Muhim Besinlerin Yeri: Kitaplıklar

Ev dekorasyonu, gündelik hayatta sahip olduğumuz enerjiyi doğrudan etkileyen, önemli bir konu. Mobilyalar, kullandığınız eşyalar, onların renkleri, halılarınızın renginden tutun da aydınlatmaya kadar bütün ayrıntılar, güne iyi başlamanızı, gün içerisinde enerjinizi yüksek tutmanızı, misafilerinizin olumlu hissetmesini sağlayabilir. O yüzden, ev dekorasyonu deyip geçmemek gerekiyor. Evinizdeki ayrıntıların toplamı, yaşam kalitenizi belirliyor. Evidea.com, evinizde ihtiyaş duyabileceğiniz her tür mobilya ve ev dekorasyonunu bulabileceğiniz, harika bir site. Yüzlerce markaya ait seçkin ürünler, rengarenk bir yelpaze halinde sizleri bekliyor. İnternetten alışveriş yapmak, hem daha kolay, hem de daha hesaplı. Öncelikle, internet başında satın alacağınız ürünleri ya da markaları araştırabilirsiniz. Bir diğer avantaj da, bir mağazada, aynı ürüne daha fazla para vereceksiniz. Çünkü, mağazaların giderleri oldukça fazla, evidea’da ise, yalnızca ürünün kendisine ve kargoya para verirsiniz, ayrıca yorulmamış olursunuz. Evidea, kendi alanında benzersiz bir site.



Kitaplık seçimi, günümüzde kolay değil, bunca seçenek varken. Öyle can alıcı modeller var ki, gözlerinizi alamazsınız. Çok estetik, çok şık ürünlerden, işlevsel ve sade ürünlere, ilginç tasarımlara, pek çok muhteşem kitaplıkları, evidea’da bulacaksınız. Kitaplar, okuyan insanlar için, evdeki en önemli nesnelerdir, görsel değerlerinin ötesinde, kitap apayrı dünyalara açılan bir kapıdır ve evinde onlarca kitabı olan bir birey, gerçekten zengindir. Bu yüzden, eğer gerçek bir kitapseverseniz, kitaplık seçimine özen gösterirsiniz.



Evidea’da, alışkın olduğumuz klasik tasarımlarda ahşap kitaplıklar da bulabilirsiniz, duvara monte edilebilen ya da odanızın köşesine koyabileceğiniz kitaplıklara da rastlayabilirsiniz. Onu haricinde, çok ilginç tasarımlarla da karşılaşacaksınız. İnternette bir google araması yaparsanız, çok ilginç kitaplık tasarımlarına rastlayacaksınız. İşte o tasarımların çoğu, evidea’da. İlginç kitaplıklar, eve apayrı bir hava katıyor. Dilerseniz klasik modelleri de tercih edebilir, ya da duvara monte edilebilen türleri de seçebilirsiniz. Hayat, estetik beğenisi olanlar için oldukça güzel, siz de onlardan biriyseniz, evidea’yı tercih etmelisiniz. En azından bir göz atın, mutlaka beğeneceğiniz bir ya da birkaç model göreceksiniz. Kitaplıklar, elegan ve eğitimli bir ailenin yaşadığı evin en önemli aksesuarları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder